tisdag 31 maj 2011

Billiga jordgubbar till midsommar!

Nu är kurserna slut för den här delen av året och genast börjar man fundera på hösten! Fast jag lovar, jag lever i nuet och njuter av denna fantastiska tid och jag önskar att man kunde stanna tiden. Med vilje har vi så ljusa gardiner så att man vaknar riktigt tidigt på morgonen av solen och har öppet fönstret så pass mycket så att man kan höra fåglarnas intensiva kvitter!

Sällan beställer jag så här många tyger ur en och samma kollektion som jag har gjort av Lynette Andersen senaste serie Scandinavian Christmas. Jag blev stormförtjust!
Tygerna kommer i juli, skicka mig gärna ett e-mail om ni är intresserade, och en kurs blir det den 24 september då vi kommer att använda oss av Lynettes mönster som hon har gjort till denna kollektion!

Just nu har det kommit väldigt många nyheter till butiken och här kommer en del av det som har ramlat in!

Härliga knappar och dessa hittar ni här i webbutiken!

Nya askar med batiktyger! Denna gången är det två remsor av varje tyg och tjugo olika tyger. Remsorna är 2,5" så det motsvarar ca 2,4 m. Askarna hittar ni här!

Underbar "bollspets" i bomull! Bollarna är ca 0,5 cm och ni hittar dem här!

Ett av de härliga tygerna som har kommit!Maja har sytt en söt sminkväska där motivet kommer till sin rätt! Tyget hittar ni här!
Det här är ett tyg som jag tror att man kan göra mycket fint av! Klippa ut bilderna och sy med linne och spetsar t.ex! Eller göra kort! Använda sig av de fina texterna som finns i tyget och noterna.... Älskar man dessutom Paris så är tyget värt att köpa bara för att ha som "titta tyg"! Tyget hittar ni här!

Det här tyget har jag nog väntat på i ett år, men den som väntar på något gott! Snygg kasse....t.ex. Klicka här så kommer ni till tyget i webbutiken!

Det här tyget kommer från Elizabeth´s Studio och deras tygtryck är helt otroliga, och det märks särskilt på deras motivtyger! Hundarna köper ni här!

Detta tyget kommer också från Elizabeths, ju mer man tittar ju mer ser man! Tyget hittar ni här!

Jordgubbarna kommer också från Elizabeth och de är nästa som om de vore fotograferade. Fram till midsommar är jordgubbarna billiga och kostar endast 140:-/m, ni hittar dem här!

Fram till midsommar får alla som beställer varor för 200:- köpa en ask med fyra Gutermann trådar, för 50:- ! Asken hittar ni här!

Ännu ett erbjudande fram till midsommar! Dessa japanska charmpack kostar 220:-. Vid köp av två så betalar ni endast 320:-! Ni hittar dem här!

Det var allt för idag, nu har jag lovat att jag ska spela brännboll på skolan med min son och hans fritids!