onsdag 11 april 2012

Onödig men nödvändig!!

När jag fick höra talas om iPad första gången så tyckte jag att det lät som ännu en onödig teknisk pryl. Men nu när jag äger en,så är jag helt såld! Jag skaffade den för att jag äntligen skulle kunna ta kontokort i min butik och det kan jag göra nu tack vare min iPad och en iZettle!
Tydligen är jag väldigt öppen med min kärlek till min iPad för efter förra Quiltcafeét så var det två deltagare + min mamma som köpte sig var sin, okej en av dem var en Galaxy, men det är ju nästan samma sak! Men jag lovar jag har ingen provision!

Nu har jag blivit förtjust igen, denna gången i en Accuquilt Go Baby, undrar om jag kan bli lika övertygande med denna, här har jag ju faktiskt chans att sälja dem själv!?

I förpackningen följer det med en födelseattest och man ska även namnge sin Accuquilt, det tänker jag låta bli, det är för amerikanskt i min smak, men visst är jag fäst vid min lilla maskin! Just nu skär jag ut tumblers i romantiska tyger. Jag kan skära upp till 18 st åt gången och det tar ca 5 sekunder...
Vad kostar detta nöje? Go Baby kostar 1350:-, de flesta mallarna kostar 289:- och skär mattan som passar de flesta mallarna kostar 89:-!
Ring eller skriv om ni vill veta mer!

Idag har jag lagt in en hel del nya tyger och lite annat roligt i webbutiken!
Lil Twister linjalen, 110:-!
Tyger med linnelook!
Moda tyger!
Romantiska tyger från japanska Lecien!
Färgstarka tyger!
Tyger med sömnads anknytning!
Nya blom mallar från Clover! Den här fina tavlan har Ewa Borg gjort!

Nu ska jag se Kjelles matresa!

Må så gott!
Anna