tisdag 17 juli 2012

Teknik och olika generationer!

Sedan jag fick min I-Pad så har jag försökt att jobba med min blogg utifrån den, men ej lyckats. Problemet har varit att lägga upp bilder. Idag gick det så långt att jag erbjöd min dotter en stor summa pengar, 100:-, om hon hjälpte mig med mitt problem. OK, ge mig bara lite lugn och ro, 30 sekunder senare så var problemet löst.... Jag började protestera och försökte få med något mer i den där hundralappen men då ryckte hennes lillebror in, som gärna står på sin systers sida i kritiska stunder, och utropar betala!

Väntan på de efterlängtade Accuquilt Baby Go har varit lång. Något har gjort att de inte har levererats i maj som var utlovat. Senaste löftet är inom ett par veckor, vi får väl se!
Några har jag lyckats skaka fram i alla fall och häromdagen fick jag en bild från en mycket nöjd Baby Go ägare, Siw Boström. Här har hon använt sig av mallen "thumbler" och mallen med en hund.
Den yngre generationen hade nog sagt "grym" eller "awesome"!

Så fort som jag får hem mina Baby Go så ska jag demonstrera i butiken och visa hur bra den är!

Varje år, sista helgen i juli, är det en stor Hantverksmässa i Båstad.
Evenemanget är mycket omtyckt och eftersom det endast är ca 10 km till Förslöv från Båstad så kanske man vill slå två flugor i en smäll!? Därför tänker jag passa på att ha extraöppet i butiken fredagen den 27 juli kl 09-17, med specialrea och fika så klart!


Nu är mitt program för hösten klart och det tänker jag presentera här och nu!

Quiltcafé!

Jag har jag bokat in fyra nya datum till höstens Quiltcafé: 23 augusti, 27 september, 18 oktober, 15 november.    

Tiden är kl 10-14 (tillgång till lokalen är kl 10 så jag kan inte öppna innan) Plats Quilt-Kulan, Förslövs IF Pris 100:- inkl kaffe, te och smörgås, ingen föranmälan.

 Quiltköping 7-9 september!

För första gången ska Butiken Annalunda var med på Quiltköping i Lidköping och det ska bli mycket roligt! Eva ”Bambi syr” kommer att  ha demonstrationer av tekniker och linjaler, hela helgen, i Annalundas monter!

Anne-Pia Godske Rasmussen 6 oktober!

Vår omtyckta kursledare kommer på ett nytt besök den 6 oktober. Vi kommer att sy något som inte har presenterats tidigare! Har ni is i magen kan ni vänta med att anmäla er tills jag har bilder att visa, men då tar ni också risken att inte komma med. Tips, man brukar inte bli besviken!
Plats: vår kurslokal här i Förslöv ”Quilt-Kulan” Tid: kl 10-16  Pris 480:- inkl lunch, fika och mönster. 100:-betalas vid anmälan, resterande  betalas på kursdagen.
 
Eva ”Bambi-syr” 27 oktober!

Vårt tema "Quiltmani" fortsätter! Eva inspirerar och lär ut det senaste i quiltvärlden! Vi använder oss av roliga linjaler, rest tyger, lite planering-mycket tid till sömnad! Det kommer att finnas flera tekniker att välja bland, problemet brukar vara vilken man ska sy! Bilder kommer framöver.
Plats: vår kurslokal här i Förslöv ”Quilt-Kulan” Tid: kl 10-16  Pris 380:- inkl lunch, fika och mönster.  100:-betalas vid  anmälan, resterande betalas på kursdagen.

Gunilla Johmår 10 november!

Gunillas idéer får aldrig sina! Under sommaren har hon sytt flera nya projekt bl.a ett ” syetui med knytband” . När jag såg denna sa jag direkt, kurs! Syetuiet, uppsydd i två olika färgsättningar, kommer att finnas i butiken lite längre fram. Om man vill, så har man även möjlighet att sy en liten sykorg denna dag!
Plats: vår kurslokal här i Förslöv ”Quilt-Kulan” Tid: kl 10-16  Pris 380:- inkl lunch, fika och mönster.  100:-betalas vid  anmälan, resterande betalas på kursdagen.

Jag önskar er en fortsatt skön sommar!

Anna